ÉSZAKI TÁMPONT

Történeteinktől jobb lesz a világ.

Elindult az 1% felajánlás időszaka
Támogasd adód 1%-ával az Északi Támpont Egyesületet

eszaki_tampont_ado_end_web_2.png

Ajánld fel az adód 1%-át az Északi Támpontnak, hogy filmjeink révén még többet tehessünk az esélyegyenlőségért és a fenntarthatóságért.

Adószámunk: 18085019-1-43

TUDNIVALÓK:

NYILATKOZÁS NYOMTATVÁNYON

Adó 1%-odról rendelkezhetsz a bevallásod részeként vagy attól függetlenül május 20-ig online, Ügyfélkapun keresztül, postai úton vagy a NAV ügyfélszolgálatokon személyesen.

Ha már beadtad az adóbevallásod, de elfelejtetted felajánlani adód 1%-át, akkor töltsd ki az alábbi PDF nyilatkozatot, tedd borítékba és add postára bármelyik NAV ügyfélszolgálatára címezve május 20-ig! A borítékra írd rá az adóazonosító jeled, zárd le és a ragasztott felületen átnyúlóan írd alá.

Amennyiben adóbevallásod a NAV készíti el és a tervezetét online, az Ügyfélkapun keresztül ellenőrzöd, akkor is lehetőséged van az elektronikus felületen az SZJA 1+1 %-áról rendelkezni május . 20-ig.

Amennyiben a munkáltató vállalja a nyilatkozatok összegyűjtését, 2021.május 10-ig lezárt borítékban add le a munkáltatónak. (A borítékon a leragasztás helyén szerepelnie kell a felajánló aláírásának).

Ha be x-eld be a nyilatkozataban a hozzájárulást úgy megkapjuk az információt arról, hogy tőled érkezett a felajánlás (név, levelezési cím, e-mail cím). Az általad megadott adatokat kizárólag a közhasznú tevékenységünkkel kapcsolatban használjuk fel.

Ha az adóbevallás (elektronikus vagy nyomtatott változatának) EGYSZA jelű lapját használod, akkor a PDF Nyilatkozat a nyomtatványra nincs szükséged. Ebben az esetben csak másold át az Északi Támpont Egyesület adószámát (18085019-1-43) és töltsd ki adataiddal a megadott mezőket.

NYILATKOZÁS ÜGYFÉLKAPUN KERESZTÜL

  1. Írd be a böngésződbe a https://eszja.nav.gov.hu URL-t.
  2. Jelentkezz be az ügyfélkapuba.
  3. A NAV felületén a két csempe közül a jobb oldali lilán klikkelj a nyilatkozom gombra. A gomb megnyomására az 1+1%-os nyilatkozat töltődik be amibe elkezdheted rögzíteni az adatokat. A nyilatkozatot kitöltés közben is elmentheted, és a véglegesítés előtt még módosíthatod.
  4. Lehetőséged van hozzájárulni, hogy a NAV elküldje a megadott adataidat (név, postai cím, e-mail cím). Az általad megadott adatokat kizárólag a közhasznú tevékenységünkkel kapcsolatban használjuk fel.
  5. A nyilatkozat következő része a civil, illetve egyházi szervezetek kiválasztásával folytatódik. Itt kell megadnod annak a szervezetnek az adószámát, akit támogatni szeretnél. 
    Az Északi Támpont adószáma: 18085019-1-43
    Az űrlap alsó felén azt adhatod meg, hogy melyik Magyarországon bejegyzett, technikai számmmal rendelkező egyháznak ajánlod fel adód másik 1%-át. Ezután a "Tovább a beadáshoz" gombra nyomva véglegesítheted a nyilatkozatodat.
  6. KÉSZ! Ha minden rendben ment, akkor a kezdőképernyőn a bal oldali lila a csempén egy nagy zöld pipát látsz megjelenni.

Ha további kérdésed van, írj a berkei.eva@gmail.com címre

eszaki_tampont_logo_2022_rgb_kicsi.pngALAPÍTVA 1996

APPY PATRNEREK VAGYUNK

appy_logo_new.png

2022-től tagja vagyunk az Appy Közösségnek.

Etikus adománygyűjtők vagyunk

 easzlogo400px.png

2023-tól tagja vagyunk az Adománygyűjtő Szervezetek Önszabályózó Testületének.

Adatkezelési tájékoztató

Az Északi Támpont Közhasznú Egyesület az Európai Parlament és a Tanács 2016/679. számú rendelete (GDPR) és az információs önrendelkezési jogról és információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv.) előírásainak való maradéktalan megfelelés érdekében az alábbi adatkezelési tájékoztatást nyújtja a természetes személyek adatainak kezeléséről.
A részletes tájékoztató elérhető ide kattintva.

ÁTLÁTHATÓSÁG

Az átláthatóság érdekében az Északi Támpont Egyesület az Országos Bírósági Hivatal honlapján és átláthatósági dokumentumok oldalán keresztül is elérhetővé teszi az "egyesülési jogról, a közhasznú jogállásról, valamint a civil szervezetek működéséről és támogatásáról szóló 2011. évi CLXXV. törvény" és a kapcsolódó "a civil szervezetek gazdálkodása, az adománygyűjtés és a közhasznúság egyes kérdéseiről szóló 350/2011. (XII. 30.) kormány rendelet" alapján elkészítendő éves beszámolóit valamint egyéb nyilvános dokumentumait.

JOGI NYILATKOZAT

© Északi Támpont Közhasznú Egyesület Minden, az eszakitampont.hu weboldalon található tartalom az Északi Támpont Egyesület vagy a megjelölt harmadik személyek szellemi tulajdonának minősül. A honlapon közzétett cikkek, fotóművészeti alkotások, videók valamint egyéb szerzői alkotások csak az Északi Támpont kifejezett írásbeli engedélyével használhatóak fel, többszörözhetőek, közvetíthetőek a nyilvánosság felé. 

IMPRESSZUM

Cím: 1196 Budapest Zalaegerszeg utca 117.
Telefon: 36 70 365 7245
E-mail: eszakitampont@gmail.com
Internet: eszakitampont.hu
A céget bejegyző hatóság: Fővárosi Bíróság
Nyilvántartásiszám: 01-02-0007440
Adószám: 18085019-1-43
Filmelőállítói reg. szám: NFM/2218/2017 
Felelős szerkesztő: Tóth Bálint
Tárhelyszolgáltató: Blog.hu

süti beállítások módosítása