ÉSZAKI TÁMPONT

Történeteinktől jobb lesz a világ.

Támogatás

ONLINE PAYPAL VAGY BANKKÁRTYÁS ADOMÁNYOZÁS

Kattints a PayPal Adományozás gombra, hogy a PayPal felületén keresztül juttathasd el részünkre az adományodat. Itt lehetőséged van akár egyszeri, akár rendszeres támogatást beállítani, a támogatandó programunkat kiválasztani és eldönteni hogy paypallal, illetve bank vagy hitelkártyával szeretnél adományozni. 
 

paypalgomb.jpg

 

 BANKI ÁTUTALÁSSAL TÖRTÉNŐ TÁMOGATÁS

Rendszeres támogatásunknak a legegyszerűbb módja a rendszeres havi átutalási megbízás. Ezt megteheted bankodnál személyesen, vagy egyéb módokon (telefon, internet), banki szerződésétől függően.

Számlaszámunk: 11600006-00000000-35916075 (ERSTE Bank)

A közleménybe beírhatod annak a programunknak vagy filmünknek a nevét amelyet adományoddal szeretnél támogatni így adományodat a számodra legszimpatikusabb ügyre fordítjuk. 

 

 ADÓ 1%

Ajánld fel az adód 1%-át az Északi Támpontnak, hogy filmjeink révén még többet tehessünk az esélyegyenlőségért és a fenntarthatóságért.

Adószámunk: 18085019-1-43

TUDNIVALÓK:

NYILATKOZÁS NYOMTATVÁNYON

Adó 1%-odról rendelkezhetsz a bevallásod részeként vagy attól függetlenül május 20-ig online, Ügyfélkapun keresztül, postai úton vagy a NAV ügyfélszolgálatokon személyesen.

Ha már beadtad az adóbevallásod, de elfelejtetted felajánlani adód 1%-át, akkor töltsd ki az alábbi PDF nyilatkozatot, tedd borítékba és add postára bármelyik NAV ügyfélszolgálatára címezve május 20-ig! A borítékra írd rá az adóazonosító jeled, zárd le és a ragasztott felületen átnyúlóan írd alá.

Amennyiben adóbevallásod a NAV készíti el és a tervezetét online, az Ügyfélkapun keresztül ellenőrzöd, akkor is lehetőséged van az elektronikus felületen az SZJA 1+1 %-áról rendelkezni május . 20-ig.

Amennyiben a munkáltató vállalja a nyilatkozatok összegyűjtését, 2021.május 10-ig lezárt borítékban add le a munkáltatónak. (A borítékon a leragasztás helyén szerepelnie kell a felajánló aláírásának).

Ha be x-eld be a nyilatkozataban a hozzájárulást úgy megkapjuk az információt arról, hogy tőled érkezett a felajánlás (név, levelezési cím, e-mail cím). Az általad megadott adatokat kizárólag a közhasznú tevékenységünkkel kapcsolatban használjuk fel.

Ha az adóbevallás (elektronikus vagy nyomtatott változatának) EGYSZA jelű lapját használod, akkor a PDF Nyilatkozat a nyomtatványra nincs szükséged. Ebben az esetben csak másold át az Északi Támpont Egyesület adószámát (18085019-1-43) és töltsd ki adataiddal a megadott mezőket.

NYILATKOZÁS ÜGYFÉLKAPUN KERESZTÜL

  1. Írd be a böngésződbe a https://eszja.nav.gov.hu URL-t.
  2. Jelentkezz be az ügyfélkapuba.
  3. A NAV felületén a két csempe közül a jobb oldali lilán klikkelj a nyilatkozom gombra. A gomb megnyomására az 1+1%-os nyilatkozat töltődik be amibe elkezdheted rögzíteni az adatokat. A nyilatkozatot kitöltés közben is elmentheted, és a véglegesítés előtt még módosíthatod.
  4. Lehetőséged van hozzájárulni, hogy a NAV elküldje a megadott adataidat (név, postai cím, e-mail cím). Az általad megadott adatokat kizárólag a közhasznú tevékenységünkkel kapcsolatban használjuk fel.
  5. A nyilatkozat következő része a civil, illetve egyházi szervezetek kiválasztásával folytatódik. Itt kell megadnod annak a szervezetnek az adószámát, akit támogatni szeretnél. 
    Az Északi Támpont adószáma: 18085019-1-43
    Az űrlap alsó felén azt adhatod meg, hogy melyik Magyarországon bejegyzett, technikai számmmal rendelkező egyháznak ajánlod fel adód másik 1%-át. Ezután a "Tovább a beadáshoz" gombra nyomva véglegesítheted a nyilatkozatodat.
  6. KÉSZ! Ha minden rendben ment, akkor a kezdőképernyőn a bal oldali lila a csempén egy nagy zöld pipát látsz megjelenni.

Ha további kérdésed van, írj a berkei.eva@gmail.com címre

 

 CSEKKEN TÖRTÉNŐ TÁMOGATÁS

Amennyiben csekken szeretnéd támogatásod befizetni az Északi Támpont részére, kérjük írjál a berkei.eva@gmail.com e-mail címre, és postázunk Neked a csekket.

 

VÁLLALATI TÁMOGATÁS, ADOMÁNYOZÁS, SZPONZORÁCIÓ

Ha valamilyen gazdasági társaság nevében szeretnél minket támogatni akkor lépj velünk kapcsolatba telefonon vagy add meg e-mailben az elérhetőségeidet. Munkatársaink hamarosan keresni fognak, hogy az együttműködés feltételeiről egyeztethessünk. Mivel az Északi Támpont Egyesület közhasznú státusszal rendelkezik ezért speciális adókedvezmények illetik meg támogatóinkat. Erről naprakész tájékoztatást érhetsz el ide kattintva.

Nagyon fontos számunkra a támogatásod, hogy még több esélyegyenlőségi és fenntarthatósági témában készíthessünk filmeket társadalmi párbeszédet indukálva egy elfogadóbb és környezettudatosabb társadalom érdekében.

Támogatásod köszönjük!

 

eszaki_tampont_logo_2022_rgb_kicsi.png

ALAPÍTVA 1996

ÁTLÁTHATÓSÁG

Az átláthatóság érdekében az Északi Támpont Egyesület az Országos Bírósági Hivatal honlapján és átláthatósági dokumentumok oldalán keresztül is elérhetővé teszi az "egyesülési jogról, a közhasznú jogállásról, valamint a civil szervezetek működéséről és támogatásáról szóló 2011. évi CLXXV. törvény" és a kapcsolódó "a civil szervezetek gazdálkodása, az adománygyűjtés és a közhasznúság egyes kérdéseiről szóló 350/2011. (XII. 30.) kormány rendelet" alapján elkészítendő éves beszámolóit valamint egyéb nyilvános dokumentumait.

JOGI NYILATKOZAT

© Északi Támpont Közhasznú Egyesület Minden, az eszakitampont.hu weboldalon található tartalom az Északi Támpont Egyesület vagy a megjelölt harmadik személyek szellemi tulajdonának minősül. A honlapon közzétett cikkek, fotóművészeti alkotások, videók valamint egyéb szerzői alkotások csak az Északi Támpont kifejezett írásbeli engedélyével használhatóak fel, többszörözhetőek, közvetíthetőek a nyilvánosság felé. 

IMPRESSZUM

Cím: 1196 Budapest Zalaegerszeg utca 117.
Telefon: 36 70 365 7245
E-mail: eszakitampont@gmail.com
Internet: eszakitampont.hu
A céget bejegyző hatóság: Fővárosi Bíróság
Nyilvántartásiszám: 01-02-0007440
Adószám: 18085019-1-43
Filmelőállítói reg. szám: NFM/2218/2017 
Tárhelyszolgáltató: Blog.hu

süti beállítások módosítása