ÉSZAKI TÁMPONT

Történeteinktől jobb lesz a világ.

Bolt

Az Északi Támpont Adományboltja

Jelenleg filmpakátjaink és Északi Támpont Hoodie-k közül választhatsz adományodért.

Neked melyik a kedvenc Északi Támpont filmed?
Most tiéd lehet a rendező által dedikált plakátja is! 

Igényed esetén a plakátot Chilton Flóra rendező aláírásával ellátva adjuk át.

A megrendelés menete: Az első plakát képére kattintva tudsz a plakátok között lapozni. Minden plakát mellett a képernyő jobb oldalán az egyes filmek címe alatt láthatod a poszter pontos méretét valamint találasz egy az adomány elküldéséhez szükséges, a SimplePay felületére mutató linket. Itt az OTP felületén keresztül gyorsan és biztonságosan tudod eljuttatni részünkre az adományodat.

Ha már a SimplePay felületén keresztül adományoztál küldj róla nekünk egy értesítést az eszakitampont@gmail.com címre. Az ajándékodat az Appyben (Budapest, Nyugati tér 1, 1066) levő ügyfélirodánkban vagy FoxPost segítségével tudod átvenni. A megrendelésként küldött e-mailbe mindenképpen írd bele a telefonszámodat is, hogy munkatársaink kérdés esetén egyeztethessenek veled. 

 Kattints a képre és válogass a filmplakátjaink közül:

 

 

NPA HOODIE

 

A jótékonysági brendünk neve NPA és már elérhető az első támogató termékünk is. Első ízben ezt a vagány navy kék hoodiet kapják meg azok, akik adományukkal támogatják a munkánkat, viseletükkel pedig állást foglalnak az esélyegyenlőség és az elfogadás mellett. 

npa_hoodie.png

Ha Te is szívesen viselnéd akkor az alábbi támogatási lehetőségek közül választhatsz:

Típus Adomány összege  Adomány küldése
Front mintával
a szíved felett van a logo
     14.800 Ft      paypal_logo_icon_170865.png simplepay_horizontal_03.png
Back mintával
a hátadon van egy szép nagy logo
17.800 Ft paypal_logo_icon_170865.png simplepay_horizontal_03.png
Duo mintával
hogy elől és hátul is mindenki lássa
19.800 Ft paypal_logo_icon_170865.png simplepay_horizontal_03.png

Amennyiben PayPalal fizetsz akkor az ajándék típusát a legördülő menüben tudod kiválasztani. A fizetés formája adomány ezért nincs ÁFA tartalma. FoxPost rendelés esetén a csomagolás és postázás díja 1.500 Ft amelyet átutalás formájában kell fizetni. Ezzel kapcsolatban az adomány beérkezését követően munkatársaink telefonon vagy e-mailben fognak keresni. 

meret.jpg

Ha adományoztál küldj róla nekünk egy értesítést az eszakitampont@gmail.com címre. Az ajándékodat az Appyben (Budapest, Nyugati tér 1, 1066) levő ügyfélirodánkban vagy FoxPost segítségével tudod átvenni. A megrendelésként küldött e-mailbe mindenképpen írd bele a telefonszámodat is, hogy munkatársaink kérdés esetén egyeztethessenek veled. 

Amennyiben más módon szeretnél minket támogatni és a hoodet átvenni, akkor lépjél velünk e-mailben kapcsolatba az eszakitampont@gmail.com címen. 

eszaki_tampont_logo_2022_rgb_kicsi.pngALAPÍTVA 1996

APPY PATRNEREK VAGYUNK

appy_logo_new.png

2022-től tagja vagyunk az Appy Közösségnek.

Etikus adománygyűjtők vagyunk

 easzlogo400px.png

2023-tól tagja vagyunk az Adománygyűjtő Szervezetek Önszabályózó Testületének.

Adatkezelési tájékoztató

Az Északi Támpont Közhasznú Egyesület az Európai Parlament és a Tanács 2016/679. számú rendelete (GDPR) és az információs önrendelkezési jogról és információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv.) előírásainak való maradéktalan megfelelés érdekében az alábbi adatkezelési tájékoztatást nyújtja a természetes személyek adatainak kezeléséről.
A részletes tájékoztató elérhető ide kattintva.

ÁTLÁTHATÓSÁG

Az átláthatóság érdekében az Északi Támpont Egyesület az Országos Bírósági Hivatal honlapján és átláthatósági dokumentumok oldalán keresztül is elérhetővé teszi az "egyesülési jogról, a közhasznú jogállásról, valamint a civil szervezetek működéséről és támogatásáról szóló 2011. évi CLXXV. törvény" és a kapcsolódó "a civil szervezetek gazdálkodása, az adománygyűjtés és a közhasznúság egyes kérdéseiről szóló 350/2011. (XII. 30.) kormány rendelet" alapján elkészítendő éves beszámolóit valamint egyéb nyilvános dokumentumait.

JOGI NYILATKOZAT

© Északi Támpont Közhasznú Egyesület Minden, az eszakitampont.hu weboldalon található tartalom az Északi Támpont Egyesület vagy a megjelölt harmadik személyek szellemi tulajdonának minősül. A honlapon közzétett cikkek, fotóművészeti alkotások, videók valamint egyéb szerzői alkotások csak az Északi Támpont kifejezett írásbeli engedélyével használhatóak fel, többszörözhetőek, közvetíthetőek a nyilvánosság felé. 

IMPRESSZUM

Cím: 1196 Budapest Zalaegerszeg utca 117.
Telefon: 36 70 365 7245
E-mail: eszakitampont@gmail.com
Internet: eszakitampont.hu
A céget bejegyző hatóság: Fővárosi Bíróság
Nyilvántartásiszám: 01-02-0007440
Adószám: 18085019-1-43
Filmelőállítói reg. szám: NFM/2218/2017 
Felelős szerkesztő: Tóth Bálint
Tárhelyszolgáltató: Blog.hu

süti beállítások módosítása