ÉSZAKI TÁMPONT

Történeteinktől jobb lesz a világ.

TÁMOGASD A NAGYKÖVETEINKET!

swimathonbp2022_1.jpg

Történetünkben először mi is beneveztünk a Swimathon adománygyűjtő kampányba. A 2022-es Swimathon keretében a 21 Nagykövetünk által gyűjtött adományokat két kisjátékfilm és egy dokumentumfilm utómunkálataihoz és terjesztéséhez, fesztiváloztatásához szeretnénk felhasználni, hogy minél több emberhez jussanak el ezek az fontos, társadalmi célú alkotások.

Mindhárom film témája kapcsán sok a félelem és előítélet. A „Nefelejcs” esetében az időskori demenciával, az Életrevaló Egyesülettel közösen elkészített „Széllel szemben” segítségével az intézetben élők motivációjával, míg a Vertebra Alapítvánnyal készített „Gerincműtét testközelből” esetében a nagy kockázatú scoliosis műtétekkel kapcsolatosan szeretnénk érzékenyebbé tenni társadalmunkat.

Kérjük ha tehetitek támogassatok Ti is minket, hogy a céljainkat minél magasabb színvonalon tudjuk valóra tudjuk váltani.

Ide kattintva válassz ki egy nagykövetet és az ő adatlapján keresztül tudod eljuttatni az adományodat.

Köszönjük!

etelogo_nagy_atlatszo.gif

ALAPÍTVA 1996

ÁTLÁTHATÓSÁG

Az átláthatóság érdekében az Északi Támpont Egyesület az Országos Bírósági Hivatal honlapján keresztül elérhetővé teszi az "egyesülési jogról, a közhasznú jogállásról, valamint a civil szervezetek működéséről és támogatásáról szóló 2011. évi CLXXV. törvény" és a kapcsolódó "a civil szervezetek gazdálkodása, az adománygyűjtés és a közhasznúság egyes kérdéseiről szóló 350/2011. (XII. 30.) kormány rendelet" alapján elkészítendő éves beszámolóit.

JOGI NYILATKOZAT

© Északi Támpont Közhasznú Egyesület Minden, az eszakitampont.hu weboldalon található tartalom az Északi Támpont Egyesület vagy a megjelölt harmadik személyek szellemi tulajdonának minősül. A honlapon közzétett cikkek, fotóművészeti alkotások, videók valamint egyéb szerzői alkotások csak az Északi Támpont kifejezett írásbeli engedélyével használhatóak fel, többszörözhetőek, közvetíthetőek a nyilvánosság felé. 

IMPRESSZUM

Cím: 1196 Budapest Zalaegerszeg utca 117.
Telefon: 36 70 365 7245
E-mail: eszakitampont@gmail.com
Internet: eszakitampont.hu
A céget bejegyző hatóság: Fővárosi Bíróság
Nyilvántartásiszám: 01-02-0007440
Adószám: 18085019-1-43
Filmelőállítói reg. szám: NFM/2218/2017 
Tárhelyszolgáltató: Blog.hu

süti beállítások módosítása