ÉSZAKI TÁMPONT

Történeteinktől jobb lesz a világ.

JÁTSZÓHÁZI ROKKENDROLL

Az Eszter-lánc mesezenekar, a tarnabodi gyerekek és az Északi Támpont közös klipje.

Az Eszter-lánc mesezenekar lemezének, a Játszóházi rokkendrollnak megjelenését egy izgalmas közös projekttel ünnepeltük meg. Elhívtunk egy rendkívüli Mikulás Partyra egy csapat gyereket Tarnabodról egy napra egy játszóházba, ahol egész nap együttmuzsikáltunk, együttjátszottunk. Velük közösen született meg ez a kisfilm is. De bízunk benne, hogy nem csak egy klip született, hanem valami sokkal fontosabb. Hogy sikerült egy busznyi gyermeket erre a napra élményekkel megajándékzni és boldoggá tenni.

Szöveg, zene: Bata István
A zenekar: Kárász Eszter (ének, ukulele) Bata István (gitár) Clemente Gábor (ütőhangszerek) Nemes Janó (szaxofon) Takács Szabolcs (nagybőgő) Veér Csongor (hegedű)
Táncosok: Musztáng SE
Óriásbuborék: Halász Gergő
Gyerekek: Tarnabod általános iskolásai
Helyszín: Elevenpark (Reno Udvar)
A kilpet rendezte: Kovács Márk
Gyártó: Északi Támpont Közhasznú Egyesület
A hangfelvétel a LilyStúdióban készült, Rec&Mix&Master: Kirschner Péter

eszaki_tampont_logo_2022_rgb_kicsi.pngALAPÍTVA 1996

APPY PATRNEREK VAGYUNK

appy_logo_new.png

2022-től tagja vagyunk az Appy Közösségnek.

Etikus adománygyűjtők vagyunk

 easzlogo400px.png

2023-tól tagja vagyunk az Adománygyűjtő Szervezetek Önszabályózó Testületének.

Adatkezelési tájékoztató

Az Északi Támpont Közhasznú Egyesület az Európai Parlament és a Tanács 2016/679. számú rendelete (GDPR) és az információs önrendelkezési jogról és információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv.) előírásainak való maradéktalan megfelelés érdekében az alábbi adatkezelési tájékoztatást nyújtja a természetes személyek adatainak kezeléséről.
A részletes tájékoztató elérhető ide kattintva.

ÁTLÁTHATÓSÁG

Az átláthatóság érdekében az Északi Támpont Egyesület az Országos Bírósági Hivatal honlapján és átláthatósági dokumentumok oldalán keresztül is elérhetővé teszi az "egyesülési jogról, a közhasznú jogállásról, valamint a civil szervezetek működéséről és támogatásáról szóló 2011. évi CLXXV. törvény" és a kapcsolódó "a civil szervezetek gazdálkodása, az adománygyűjtés és a közhasznúság egyes kérdéseiről szóló 350/2011. (XII. 30.) kormány rendelet" alapján elkészítendő éves beszámolóit valamint egyéb nyilvános dokumentumait.

JOGI NYILATKOZAT

© Északi Támpont Közhasznú Egyesület Minden, az eszakitampont.hu weboldalon található tartalom az Északi Támpont Egyesület vagy a megjelölt harmadik személyek szellemi tulajdonának minősül. A honlapon közzétett cikkek, fotóművészeti alkotások, videók valamint egyéb szerzői alkotások csak az Északi Támpont kifejezett írásbeli engedélyével használhatóak fel, többszörözhetőek, közvetíthetőek a nyilvánosság felé. 

IMPRESSZUM

Cím: 1196 Budapest Zalaegerszeg utca 117.
Telefon: 36 70 365 7245
E-mail: eszakitampont@gmail.com
Internet: eszakitampont.hu
A céget bejegyző hatóság: Fővárosi Bíróság
Nyilvántartásiszám: 01-02-0007440
Adószám: 18085019-1-43
Filmelőállítói reg. szám: NFM/2218/2017 
Felelős szerkesztő: Tóth Bálint
Tárhelyszolgáltató: Blog.hu

süti beállítások módosítása