ÉSZAKI TÁMPONT

Történeteinktől jobb lesz a világ.

Támogatás

TÁMOGATÁS A SIMPLEPAY SEGÍTÉSÉVEL

Történeteinktől jobb lesz a világ, segítségeddel pedig teljesebb az arról alkotott kép. Legyél Te is részese a közösségi filmgyártásnak! Kattints a SimplesPay adomány csomagok egyikére, hogy az OTP segítségével juttathasd el részünkre a támogatásodat. Adományod révén nehéz helyzetben lévő emberek rejtett problémáit megmutatva segítjük a társadalmat, hogy betekintsenek azokba a párhuzamos világokba, amikkel nem szoktak találkozni.

Ha támogatni szeretnél minket kattints az számodra megfelelő összeget tartalmazó csomagra és a Simplepay segítségével már küldheted is az adományod.

       

 

Ha támogatod a munkánk mi így tudjuk meghálálni

A praktikus adományozóinknak egyéni on-line megtekintési lehetőségét biztosítunk az egyik általunk készített filmhez egy hétig. 

A gavallér adományozóinknak  egyéni on-line megtekintési lehetőségét biztosítunk valamennyi általunk készített filmhez egy hétig.

A mecánás adományozóinknak egyéni on-line megtekintési lehetőségét biztosítunk valamennyi általunk készített filmhez egy hétig valamint exklúzív meghívást kapnak a soron következő filmbemutatónkra és ráadásként még megajándékozzuk az egyik filmünk egyedi filmplakátjával is. (A plakátokat csak a rendelkezésre álló készlet erejéig tudjuk biztosítani.)

Filmek és plakátok amik közül választhatsz
(A megtekinthető filmekről rövid leírást is találsz a plakátokra kattintva a kép leírásában.)

 

BANKI ÁTUTALÁSSAL TÖRTÉNŐ TÁMOGATÁS

Rendszeres támogatásunknak a legegyszerűbb módja a rendszeres havi átutalási megbízás. Ezt megteheted bankodnál személyesen, vagy egyéb módokon (telefon, internet), banki szerződésétől függően.

Számlaszámunk: 11600006-00000000-35916075 (ERSTE Bank)

A közleménybe beírhatod annak a programunknak vagy filmünknek a nevét amelyet adományoddal szeretnél támogatni így adományodat a számodra legszimpatikusabb ügyre fordítjuk. 

 

CSEKKEN TÖRTÉNŐ TÁMOGATÁS

Amennyiben csekken szeretnéd támogatásod befizetni az Északi Támpont részére, kérjük írjál a berkei.eva@gmail.com e-mail címre, és postázunk Neked a csekket.

 

ADOMÁNYBOLTBAN TÖRTÉNŐ VÁSÁRLÁS

Ha az adomány booltunkon keresztül támogatsz minket, akkor mi is megajándékozunk téged valami szuper dologgal. Ebben az esetben a PayPal vagy a SimplePay felületén keresztül juttathasd el részünkre az adományodat. A PayPalon lehetőséged van akár egyszeri, akár rendszeres támogatást beállítani és a támogatásért kapott ajándékot is kiválasztani valamint azt is eldöntheted hogy paypallal, illetve bank vagy hitelkártyával szeretnél adományozni.
Ha vásárolnál az adományboltban kattints ide!

siple_paypal.png

 

ADÓ 1% FELAJÁNLÁSA

Ajánld fel az adód 1%-át az Északi Támpontnak, hogy filmjeink révén még többet tehessünk az esélyegyenlőségért és a fenntarthatóságért.

Adószámunk: 18085019-1-43

TUDNIVALÓK:

NYILATKOZÁS NYOMTATVÁNYON

Adó 1%-odról rendelkezhetsz a bevallásod részeként vagy attól függetlenül május 20-ig online, Ügyfélkapun keresztül, postai úton vagy a NAV ügyfélszolgálatokon személyesen.

Ha már beadtad az adóbevallásod, de elfelejtetted felajánlani adód 1%-át, akkor töltsd ki az alábbi PDF nyilatkozatot, tedd borítékba és add postára bármelyik NAV ügyfélszolgálatára címezve május 20-ig! A borítékra írd rá az adóazonosító jeled, zárd le és a ragasztott felületen átnyúlóan írd alá.

Amennyiben adóbevallásod a NAV készíti el és a tervezetét online, az Ügyfélkapun keresztül ellenőrzöd, akkor is lehetőséged van az elektronikus felületen az SZJA 1+1 %-áról rendelkezni május . 20-ig.

Amennyiben a munkáltató vállalja a nyilatkozatok összegyűjtését, 2021.május 10-ig lezárt borítékban add le a munkáltatónak. (A borítékon a leragasztás helyén szerepelnie kell a felajánló aláírásának).

Ha be x-eld be a nyilatkozataban a hozzájárulást úgy megkapjuk az információt arról, hogy tőled érkezett a felajánlás (név, levelezési cím, e-mail cím). Az általad megadott adatokat kizárólag a közhasznú tevékenységünkkel kapcsolatban használjuk fel.

Ha az adóbevallás (elektronikus vagy nyomtatott változatának) EGYSZA jelű lapját használod, akkor a PDF Nyilatkozat a nyomtatványra nincs szükséged. Ebben az esetben csak másold át az Északi Támpont Egyesület adószámát (18085019-1-43) és töltsd ki adataiddal a megadott mezőket.

NYILATKOZÁS ÜGYFÉLKAPUN KERESZTÜL

  1. Írd be a böngésződbe a https://eszja.nav.gov.hu URL-t.
  2. Jelentkezz be az ügyfélkapuba.
  3. A NAV felületén a két csempe közül a jobb oldali lilán klikkelj a nyilatkozom gombra. A gomb megnyomására az 1+1%-os nyilatkozat töltődik be amibe elkezdheted rögzíteni az adatokat. A nyilatkozatot kitöltés közben is elmentheted, és a véglegesítés előtt még módosíthatod.
  4. Lehetőséged van hozzájárulni, hogy a NAV elküldje a megadott adataidat (név, postai cím, e-mail cím). Az általad megadott adatokat kizárólag a közhasznú tevékenységünkkel kapcsolatban használjuk fel.
  5. A nyilatkozat következő része a civil, illetve egyházi szervezetek kiválasztásával folytatódik. Itt kell megadnod annak a szervezetnek az adószámát, akit támogatni szeretnél. 
    Az Északi Támpont adószáma: 18085019-1-43
    Az űrlap alsó felén azt adhatod meg, hogy melyik Magyarországon bejegyzett, technikai számmmal rendelkező egyháznak ajánlod fel adód másik 1%-át. Ezután a "Tovább a beadáshoz" gombra nyomva véglegesítheted a nyilatkozatodat.
  6. KÉSZ! Ha minden rendben ment, akkor a kezdőképernyőn a bal oldali lila a csempén egy nagy zöld pipát látsz megjelenni.

Ha további kérdésed van, írj a berkei.eva@gmail.com címre

 

VÁLLALATI TÁMOGATÁS, ADOMÁNYOZÁS, SZPONZORÁCIÓ

Ha valamilyen gazdasági társaság nevében szeretnél minket támogatni akkor lépj velünk kapcsolatba telefonon vagy add meg e-mailben az elérhetőségeidet. Munkatársaink hamarosan keresni fognak, hogy az együttműködés feltételeiről egyeztethessünk. Mivel az Északi Támpont Egyesület közhasznú státusszal rendelkezik ezért speciális adókedvezmények illetik meg támogatóinkat. Erről naprakész tájékoztatást érhetsz el ide kattintva.

Nagyon fontos számunkra a támogatásod, hogy még több esélyegyenlőségi és fenntarthatósági témában készíthessünk filmeket társadalmi párbeszédet indukálva egy elfogadóbb és környezettudatosabb társadalom érdekében.

Támogatásod köszönjük!

 

eszaki_tampont_logo_2022_rgb_kicsi.pngALAPÍTVA 1996

APPY PATRNEREK VAGYUNK

appy_logo_new.png

2022-től tagja vagyunk az Appy Közösségnek.

Etikus adománygyűjtők vagyunk

 easzlogo400px.png

2023-tól tagja vagyunk az Adománygyűjtő Szervezetek Önszabályózó Testületének.

Adatkezelési tájékoztató

Az Északi Támpont Közhasznú Egyesület az Európai Parlament és a Tanács 2016/679. számú rendelete (GDPR) és az információs önrendelkezési jogról és információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv.) előírásainak való maradéktalan megfelelés érdekében az alábbi adatkezelési tájékoztatást nyújtja a természetes személyek adatainak kezeléséről.
A részletes tájékoztató elérhető ide kattintva.

ÁTLÁTHATÓSÁG

Az átláthatóság érdekében az Északi Támpont Egyesület az Országos Bírósági Hivatal honlapján és átláthatósági dokumentumok oldalán keresztül is elérhetővé teszi az "egyesülési jogról, a közhasznú jogállásról, valamint a civil szervezetek működéséről és támogatásáról szóló 2011. évi CLXXV. törvény" és a kapcsolódó "a civil szervezetek gazdálkodása, az adománygyűjtés és a közhasznúság egyes kérdéseiről szóló 350/2011. (XII. 30.) kormány rendelet" alapján elkészítendő éves beszámolóit valamint egyéb nyilvános dokumentumait.

JOGI NYILATKOZAT

© Északi Támpont Közhasznú Egyesület Minden, az eszakitampont.hu weboldalon található tartalom az Északi Támpont Egyesület vagy a megjelölt harmadik személyek szellemi tulajdonának minősül. A honlapon közzétett cikkek, fotóművészeti alkotások, videók valamint egyéb szerzői alkotások csak az Északi Támpont kifejezett írásbeli engedélyével használhatóak fel, többszörözhetőek, közvetíthetőek a nyilvánosság felé. 

IMPRESSZUM

Cím: 1196 Budapest Zalaegerszeg utca 117.
Telefon: 36 70 365 7245
E-mail: eszakitampont@gmail.com
Internet: eszakitampont.hu
A céget bejegyző hatóság: Fővárosi Bíróság
Nyilvántartásiszám: 01-02-0007440
Adószám: 18085019-1-43
Filmelőállítói reg. szám: NFM/2218/2017 
Felelős szerkesztő: Tóth Bálint
Tárhelyszolgáltató: Blog.hu

süti beállítások módosítása