Északi Támpont

Történeteinktől jobb lesz a világ.

Egymástól tanulunk különdíjat kaptunk a Speciális Filmszemlén

2018. január 22. 12:21 - Karmak

 specialis_filmszemle.jpgA III. Magyar Speciális Független Filmszemlére - minden eddiginél több, - összesen 87 film érkezett Magyarországról, a határon túlról és külföldről. Az előzsűrizést követően 74 film került a fesztivál versenyprogramjába. A rendezvény 2017. október 26.-án 9 órakor vette kezdetét és október 27.-én a díjátadóval ért véget.

Egyesületünk a Karmák című filmsorozat Egerszegi Sándornét bemutató epizódjának a premierjével készült a rangos eseményre. Nagy örömmel fogadtuk, hogy az Icanéniről készített kisfilmünkért a III. Magyar Speciális Filmszemlén átvehettük az "Egymástól tanulunk" különdíjat.

A különdíjat a Gyógypedagógia Fejlesztéséért Alapítvány és az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai kar adományozza a gyógypedagógus-képzésben legjobban felhasználható, a hallgatók közötti szakmai eszmecserét élénkítő filmért.

specialis_szemle.jpg

A díjazott kisfilm a közelmúltban elhunyt fejlesztőpedagógusnak, Egerszegi Sándorné, Ica néninek állít emléket. 

A film elkészítésében közreműködtek: Kinter Alexandra, Soós Csaba, V. Molnár István, Tóth Bálint, Szabó Béla, Czeglédi Attila, Buczkó Martin, Horváth-Veress Balázs, Tóth Gábor, Berkei Éva

süti beállítások módosítása