Északi Támpont

Történeteinktől jobb lesz a világ.

Közönségpremier Gödöllőn

2016. augusztus 27. 11:27 - Karmak

 A WWF Magyarországgal együttműködésben készített kisfilmünk eddig csak a neten volt megtekinthető. Most azonban a Gödöllőn megrendezésre kerülő Nemzetközi Természetfilm Fesztivál keretében lehetőségetek nyílik, hogy széles vásznon is megnézhessétek.

godollo.jpgA 2015-ös gödöllői Nemzetközi Természetfilm Fesztiválra 42 országból 424 érvényes nevezés érkezett, melyből közel 100 zsűrizett film kerülhet a közönség elé. Neves európai stúdiók, elismert hazai és nemzetközi alkotók mérettetik meg magukat a Fesztiválon.

A 3 napos Fesztivál ideje alatt összesen 5 belvárosi vetítési helyszínen (Királyi Kastély Lovarda, Művészetek Háza, Városi Könyvtár, Filmszínház, Főtér - szabadtéri vetítés) nyílik lehetősége az érdeklődőknek a zsűri által bírált filmeket megnézni. A Gödöllői Királyi Kastély Lovardájában a rendezvény folyamán egy természetfotó kiállítás is megtekinthető.

Az Alsóparkban, családi és szórakoztató programokon vehetnek részt az idelátogatók, a kiállítók standjai pedig alapvetően a természet és környezetvédelem megismertetését segítik.

A Fesztivál pénteki napja a diákoké lesz, 22 iskolai csoport regisztrált előzetesen mintegy 700 fővel, és vesz részt a vetítéseken és a környezeti nevelésre irányuló programokon.

Pénteken és szombaton este élő koncertek és szabadtéri filmvetítés várja a fesztiválozókat, pénteken nemzetközi, szombaton pedig hazai alkotók részvételével.

Dátum: 2016. 05. 17.

süti beállítások módosítása