Északi Támpont

Történeteinktől jobb lesz a világ.

Élelmiszerklub konferencia 2015 - összefoglaló

2016. augusztus 26. 17:46 - Karmak

"Hogy egy piac, az piacként, értékesítési helyként működjön, vagy pedig egy kulturális terepként is, ez minden esetben a szervezők akaratán múlik. Nincs abban semmi kivetnivaló, hogyha egy piac arra szorítkozik, hogy ott a vásárlók megvásárolják közvetlenül a termelőtől is a termékeket. Nagyon jól tud ez működni, főleg azért, mert a termelői piac az, ahol találkozni tud a termelő a vásárlóival." - mondta el Mihály Edina a Szimplakert munkatársa. 

Elkészült az Élelmiszerklub Alapítvány által szervezett "Kistermelői élelmiszerek útja a fogyasztókhoz" című konferencián forgatott összefoglaló kisfilmünk.

A hosszabb interjúkat itt találjátok: 
https://www.youtube.com/channel/UCDw3vo7yaLXjQV9ZdWrCaZw

Dátum: 2015. 11. 19.