Északi Támpont

Történeteinktől jobb lesz a világ.

Hős családok - Folytatódik filmsorozatunk

2016. augusztus 25. 08:20 - Karmak

  

Három új epizóddal folytatódik a Karmák – Hétköznapi hősök című filmsorozat. A Nemzeti Együttműködési Alap támogatásából leforgatott idei történetek a család fogalmát járják körbe. A három filmben eltérő élethelyzetű de valamennyi esetben példaértékű családmodellt mutatunk be.

Az acsai Pintér család révén egy olyan vidéki nagycsalád életébe tekinthetünk bele, akik egy nagyothalló fiút fogadtak örökbe saját gyermekeik mellé. Fekete Réka és Adél története a legkisebb, két fős család működésébe enged betekintést míg a Gaál család története két nagyon tehetséges gyermek és az őket nevelő hátrányos helyzetű szülők küzdelmekben és sikerekben gazdag történetét mutatja be.

Az idei filmek Kinter Alexandra és Vidos Mihály szerkesztőriporterek, Soós Csaba operatőr, Molnár István vágó és Tóth Bálint gyártásvezető közreműködésével az Északi Támpont Egyesület gondozásában készülhettek el.

A sorozat új epizódjainak nyilvános premierjére terveink szerint a Kispesti Munkásotthonban kerülhet sor, míg a szakmai filmbemutatót a DokuArt Alapítvány közreműködésével tervezzük megvalósítani. A nyilvános bemutatókat követően a filmek a karmak.hu honlapon keresztül folyamatosan elérhetőek lesznek.

A filmek elkészítésében Támogatóink és Partnereink voltak:

 

Dátum: 2013. 05. 15.

süti beállítások módosítása