ÉSZAKI TÁMPONT

Történeteinktől jobb lesz a világ.

Tevékenység

v96.jpg

 

Saját gyártású filmek

nefelejcs_080.jpgAz Északi Támpont 2011 óta készít rendszeresen saját gyártásban vagy partner szervezetekkel szorosan együttműködve filmeket. Munkáink között dokumentumfilmek, kisjátékfilmek és szocio portré sorozatok egyaránt megtalálhatóak. Filmjeinket nyílt pályázatokból, vállalati szponzorációból és magánadományokból finanszírozzuk. Az egyesület gondozásában megjelent alkotásokkal bejártuk már Magyarország szinte valamennyi filmfesztiválját és egyre gyakrabban veszünk részt nemzetközi eseményeken is. Ha szeretnéd adományoddal segíteni az Északi Támpont filmgyártó tevékenységét, akkor ehhez minden információt megtalálsz a honlapunkon a támogatás menüpontban.

Az egyes műfajokra kattintva elérheted az adott műfajban készített filmjeinket: dokumentumfilmek, klipek, kisjátékfilmek, szocio portré sorozat

 

Filmkészítés másoknak

dsc_4650.jpgAz Északi Támpont rendszeresen készít filmeket más civilszervezetek, vállalatok és intézmények részére megbízás vagy egyéb együttműködés formájában. Partnereink között megtalálható a WWF Magyarország, az ERSTE Bank, az ALDI Magyarország, a Richter Gedeon Zrt., a FŐKERT és a szeretlekmagyarorszag.hu is. Általános tapasztalat, hogy az egyes médiumok az általunk készített filmeket nem hirdetésként, hanem tartalomként fogadják be, ezért nem kérnek pénzt a közzétételükért.  

Amiben számíthatsz ránk: CSR és egyéb társadalmi projektet bemutató videó, társadalmicélú reklám, adománygyűjtő kampányfilm, rendezvény videó, dokumentumfilm, zenei videoklip, egyéb kreatív filmes megoldások.

Ide kattintva nézheted meg a megbízás alapján készített CSR filmjeinket. 

Ha szeretnél filmkészítésre ajánlatot kérni az Északi Támponttól akkor vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon. Ehhez minden információt megtalálsz a honlapunkon a kapcsolat menüpontban. 

 

Álomgyár / Filmkészítés fiatalokkal

alomgyar_kicsi_2.jpg Az Álomgyár program keretében gyermekekkel vagy fiatalokkal közösen olyan audiovizuális tartalmakat állítunk elő és teszünk közzé amiknek társadalmi üzenete van.  A program 2014-ben Lakos Adrienn pszihológus kezdeményezésére és a Fiatalok Lendületben program támogatásával indult el. Először három film készült el Cibulya Nikol filmrendező vezetésével. Az Álomgyárat a támogató mintaprojektként értékelte.

2017-ben kapcsolódhattunk be az Önismereti Filmes Műhely munkájába. A 2022-ig tartó, nagyon sikeres együttműködés során Chilton Flóra filmrendező vezetésével videoklippeket, amatőr filmeket, kísérleti filmeket valamint egy dokumentumfilmet és egy kisjátékfilmet készítettünk el az Életrevaló Egyesülettel közösen.

A program során dolgoztunk együtt egy alkalommal a Személyes Történelem Produkcióval a Még emlékszem (Chilton Flóra 2021) című film és szintén egy alkalommal Kárász Eszterrel és az Eszterlánc Zenekarral is a Játszóházi Rokkendroll (Kovács Márk 2019) videoklip elkészítésén is.

Az Álomgyár Program keretében készített filmekért sok hazai és nemzetközi elismerést vehettünk át közösen a Partnereinkkel.

Ide kattintva nézheted meg az Álomgyár Programban a Partnereinkkel közösen elkészített filmeket. 

 

Szövetség az Ifjúságért Program

A Szövetség az Ifjúságért támogatási program az ALDI Élemiszer Bt., a Nonprofit Információs és Oktató Központ valamint az Északi Támpont Közhasznú Egyesület együttműködésében valósul meg. A program célja, hogy egy több lépcsős pályázati rendszeren keresztül az ifjúsági szervezeteket forráshoz juttassa. Az innovatív támogatási program kialakításában és a megvalósítás során, a pályázókat bemutató filmek elkészítésében vállaltunk szerepet.    

Ide kattintva nézheted meg a Szövetség az Ifjúságért program győztes civil szervezteit bemutató CSR filmjeinket.

 aldi-palyazat-kornyezet.png

eszaki_tampont_logo_2022_rgb_kicsi.pngALAPÍTVA 1996

APPY PATRNEREK VAGYUNK

appy_logo_new.png

2022-től tagja vagyunk az Appy Közösségnek.

Etikus adománygyűjtők vagyunk

 easzlogo400px.png

2023-tól tagja vagyunk az Adománygyűjtő Szervezetek Önszabályózó Testületének.

Adatkezelési tájékoztató

Az Északi Támpont Közhasznú Egyesület az Európai Parlament és a Tanács 2016/679. számú rendelete (GDPR) és az információs önrendelkezési jogról és információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv.) előírásainak való maradéktalan megfelelés érdekében az alábbi adatkezelési tájékoztatást nyújtja a természetes személyek adatainak kezeléséről.
A részletes tájékoztató elérhető ide kattintva.

ÁTLÁTHATÓSÁG

Az átláthatóság érdekében az Északi Támpont Egyesület az Országos Bírósági Hivatal honlapján és átláthatósági dokumentumok oldalán keresztül is elérhetővé teszi az "egyesülési jogról, a közhasznú jogállásról, valamint a civil szervezetek működéséről és támogatásáról szóló 2011. évi CLXXV. törvény" és a kapcsolódó "a civil szervezetek gazdálkodása, az adománygyűjtés és a közhasznúság egyes kérdéseiről szóló 350/2011. (XII. 30.) kormány rendelet" alapján elkészítendő éves beszámolóit valamint egyéb nyilvános dokumentumait.

JOGI NYILATKOZAT

© Északi Támpont Közhasznú Egyesület Minden, az eszakitampont.hu weboldalon található tartalom az Északi Támpont Egyesület vagy a megjelölt harmadik személyek szellemi tulajdonának minősül. A honlapon közzétett cikkek, fotóművészeti alkotások, videók valamint egyéb szerzői alkotások csak az Északi Támpont kifejezett írásbeli engedélyével használhatóak fel, többszörözhetőek, közvetíthetőek a nyilvánosság felé. 

IMPRESSZUM

Cím: 1196 Budapest Zalaegerszeg utca 117.
Telefon: 36 70 365 7245
E-mail: eszakitampont@gmail.com
Internet: eszakitampont.hu
A céget bejegyző hatóság: Fővárosi Bíróság
Nyilvántartásiszám: 01-02-0007440
Adószám: 18085019-1-43
Filmelőállítói reg. szám: NFM/2218/2017 
Felelős szerkesztő: Tóth Bálint
Tárhelyszolgáltató: Blog.hu

süti beállítások módosítása