Északi Támpont

Történeteinktől jobb lesz a világ.

Miénk “Az Év Honlapja”

2016. augusztus 24. 17:46 - Karmak

Sorozatunk honlapja nyerte el az Az Év Honlapja díjat 2011-ben. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által meghirdetett „Az Év Honlapja” pályázat idén immáron tizedik alkalommal került megrendezésre.

A méltán népszerű pályázat egyre nagyobb közérdeklődésre tarthat számot és komoly elismerésnek örvend  a szakmában is. Az idei évben 314 pályázat érkezett be a hazai online szakma legjelentősebb versenyére, amelyre már 25 kategóriában lehetett benevezni az internetes alkalmazásokat.

Kategóriánként egyetlen honlap lehetett „Az Év Honlapja”. Különdíjjal jutalmazta a szakmai zsűri azokat a honlapokat, amelyek az adott kategóriában, holtversenyben végül alulmaradnak.

Az ünnepélyes díjátadóra 2011. december 2-án este került sor Budapesten, a Hotel Helia-ban. Nagy örömünkre és büszkeségünkre szolgált, hogy az idei évben a non-profit kategóriában a fődíjat a zsűri az Északi Támpont Egyesületnek ítélte oda a Karmák – Hétköznapi hősök című projektünkért. Honlapunk a közönségszavazásban a 314 versenyzőből a 10. helyen végzett olyan versenytársakat megelőzve mint az Observer Médiafigyelő, a Vodafone vagy a Malév.

A karmak.hu címen elérhető weboldalnak Pálfalvi Lukács tervezte meg az arculatát és Horváth-Veress Balázs volt a webmester. A honlapon felhasznált fotókat Soós Csaba készítette el. A honlapon található írásokat négy újságíró Baranyi Béla, Kinter Alexandra, Nagy András és Vidos Mihály készítették el, a projekt szakmai vezetője pedig Tóth Bálint volt.

“Hétköznapi hősök márpedig léteznek…Ez egy rendkívül ötletes, szívmelengető és jó kezdeményezés. Egységes, fiatalos designnal ötvözve.” - az Az Év Honlapja verseny zsűrijének szöveges értékeléseű

az Északi Támpont elnöke Tóth Bálint átveszi az Az Év Honlapja díjat és az oklevelet Dr. Eszes Istvántól a zsűri elnökétől

Dátum: 2011. 12. 03. 

süti beállítások módosítása