Északi Támpont

Történeteinktől jobb lesz a világ.

2012 a Fiatalok és a Család Éve

2016. augusztus 24. 18:00 - Karmak

Tovább folytatódik a Szövetség az Ifjúságért Program

Október 1-től ismét pályázhatnak a civil szervezetek a Szövetség az Ifjúságért Programban elnyerhető összesen 7 millió Forintra. Idén immár második alkalommal szállhatnak versenybe ötleteikkel Magyarország valamennyi régiójából a civil szervezetek és szerveződések. Az idei pályázat jelmondata: „2012 a fiatalok és a család éve”. A pályázat célja ennek megfelelően olyan több generáció együttműködésén alapuló ifjúsági projektek támogatása, melyek pozitívan és fenntartható módon hatnak a fiatalok értékrendjére a családi élethez kapcsolódó biztonság, párválasztás, egészség, gyermekvállalás területén. A pályázatokat október 31-ig lehet díjmentesen benyújtani a Mobilitáshoz a www.ncsszi-pr.hu pályázati portálon keresztül. A támogatások a tervek szerint még az idei évben a nyertes pályázók bankszámlájára is kerülhetnek.

A Szövetség az Ifjúságért Program érdekessége, hogy három szektor együttműködésének eredményeként valósul meg. Az Északi Támpont Egyesület a civil szektort, a Mobilitás Országos Ifjúsági Igazgatóság az államigazgatási szektort, míg az Aldi Magyarország Élelmiszer Bt. az üzleti szektort képviseli a fiatalokért megalakított szövetségben. Az idei év újdonsága, hogy már két fordulóban zajlik a pályáztatás. A pályázat első, „nyílt” fordulója minden Magyarországon bejegyzett civil szervezet számára nyitott, míg a második, „meghívásos” fordulóban a múlt évi pályázatok nyerteseiből régiónként egy, a szervezők által kiválasztott pályázó vehet részt.

A pályázati programról további információ érhető el a www.tam.hu, a www.ncsszi.hu , a www.mobilitas.hu és a www.aldi.hu honlapokon, valamint október 1-től a nagyobb pályázati portálokon keresztül.

Minden Pályázót és programot szeretettel várunk!
Részletes információért töltsd le a 2012_evi_palyazati_kiiras című dokumentumot.

Dátum: 2012. 10. 01.

süti beállítások módosítása